- Soso Sandraعضو متألق
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 145
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 11/07/2014
السابليه
الجمعة 5 يونيو 2015 - 20:39
المقادير:
1كيلو دقيق
نص كيلو زبدة بدرجة حرارة الغرفة
ربع كيلو سكر بودرة
بيضه
معلقه فانيليا
معلقه بيكينج باودر
الطريقة:
الطريقه نخفق الزبدة والسكر كويس لحد ما تبقى زي الكريمه
نضيف البيضه والفانيليا ونضرب كويس وبعدين نضيف الدقيق والبيكينج باودر بالتدريج
لحد ما تتماسك
وتتفرد بالنشابه وتتقطع بقطاعات
وتتلزق بالمربة وتزين بالشوكلاته بعد الخبز
انا خابزة في فرن برة بس لو في البوتاجاز هتكون درجة الحرارة 180
- kOnOZفريق الاشراف
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 295
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 04/04/2014
رد: السابليه
الجمعة 5 يونيو 2015 - 22:40
تسلم ايدك
- Sa3B 2nSaKمؤسس مجتمع حروف
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 6440
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 09/07/2013
رد: السابليه
الأحد 14 يونيو 2015 - 20:17
شكرا لكي
- cαяυιηαالمراقب العام
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 337
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 05/04/2014
رد: السابليه
الأحد 14 يونيو 2015 - 20:33
مممشككوؤرهة #
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى